14.8.07

Munster DVDs

Em confesso addicte a Munster Records. Ja són molts anys (aviat dues dècades!) consumint discos (principalment de vinil) editats per aquesta discogràfica originària del País Basc i avui dia mig instal·lada a Madrid (la venda per correu la continuen gestionant des de Santurtzi) i essent soci del seu club del single. Gràcies a Munster, a la meva discoteca hi ha elapés o singles de Penelope Trip, Tav Falco & The Panther Burns, Cerebros Exprimidos, Alex Chilton, Parkinson D.C., Ben Vaughn, Patrullero Mancuso, Atom Rhumba i tantíssims d’altres. A part de novetats discogràfiques, Munster s’ha anat dedicant cada vegada més a les reedicions en vinil de qualitat. Així ha publicat grandíssims discos de The Sonics, Johnny Thunders, Scientists, Iggy Pop & The Stooges, Richard Hell, Desechables, Parálisis Permanente, Derribos Arias...

I ara Munster s’inicia en l’edició de DVDs. I ho fa filmant concerts de les millors bandes de rock del món, amb quatre càmeres per a la imatge i gravació multipistes pel que fa al so. Entre les primeres referències hi ha “Let Yourself Go”, dels Demolition Doll Rods, un trio de Detroit que practica un rock-and-roll sexy i primitiu. El DVD va ser enregistrat a la sala El Juglar de Madrid l’any passat, en un concert que va acabar amb una versió de “Heroin” de The Velvet Underground”. Aquí teniu un trailer d’aquest DVD. Fixeu-vos com van guarnits i en la bateria que toca Tia Doll Rod (i com la toca, a l'estil Maureen Tucker de The Velvet Underground):



També és molt recomanable “Wildmen In Action”, dels Black Lips. El DVD documenta també un concert a Madrid de l’any passat, en aquest cas a la sala Gruta 77. Tot allò de bo que ens va demostrar aquesta gran banda de punk rock en el Primavera Sound es fa patent també en aquest DVD. Aquí en teniu també un trailer:



Tots els DVDs vénen amb una excel·lent presentació i amb generosos extres, que poden ser videoclips o filmacions i imatges diverses. Visca Munster Records!

1 comentari:

Junior Serrandez ha dit...

Ostres, ostres, ostres!
Aquesta manera de tocar la bateria de Tia Doll Rod em rfecorda als primers inicis de Viuda Serrandez i Fills quan encara no hi havia en Kako i se li va ocorrer el nom.
Ah! I això ho hem de provar al batlocal!!!!!!!