5.6.11

Dissabte a l'Screamin'

Dissabte a la tarda vam anar cap a Pineda a gaudir unes hores d'aquesta festa del rock'n'roll que és l'Screamin' Festival. Vam començar el recorregut a la plaça de les Mèlies: tupés, tatuatges, flors als cabells i camises i vestits dels anys 50, acompanyant l'auto show.






Ens vam dirigir després al Santi's Beach Bar, on les canyes de cervesa van ser molt més saboroses gràcies a la bona música que punxava el discjòquei (segons el programa, es tractava de Pepe Seven Wheels). I vam acabar la festa a l'envelat de la platja, on vam assitir al final del concert de The Earth Angels, a l'actuació sencera de Jack Scott & His American Band (el senyor Scott, que ja compta 75 anys, ens va delectar amb el seu clàssic "The Way I Walk", versionat, entre d'altres, per The Cramps) i a les primeres cançons de The Wise Guyz.


La intenció era veure JD McPherson, però l'endarreriment que portaven totes les actuacions feia preveure que l'actuació de l'autor de Signs & Signifiers començaria més enllà de les tres de la matinada, i nosaltres ja no podíem amb la nostra ànima...