4.6.11

The Raveonettes al Bikini



La sala Bikini es va omplir ahir per rebre una vegada més a Barcelona els danesos The Raveonettes. Amb un nou disc, el cinquè, l'extraordinari Raven In The Grave, sota el braç, Sune Rose Wagner i Sharin Foo es presentaven aquesta vegada acompanyats de dos músics més, que alternaven les guitarres amb dues bateries sense bombo, que tocaven drets.

Us podeu imaginar un concert de The Raveonettes sense "Bang!", "You Want The Candy", "Suicide", "That Great Love Sound", "Here Comes Mary" i "Last Dance"? Doncs això és el que van fer ahir a Bikini. Van començar amb "Recharge & Revolt" un concert basat en el nou disc, amb alguna incursió en la part menys evident dels seus discos anteriors, i amb alguna concessió com "Dead Sound" de Lust, Lust, Lust (2007). En el bisos, la tremenda "Aly, Walk With Me" (també de Lust, Lust, Lust) rubricava un intens concert de fosca bellesa i marcat hipnotisme. És una meravella el so del baix de la Sharin i de la guitarra del Sune. I quines veus! I tot amb amplificadors Fender, of course!

1 comentari:

pepitodelomo ha dit...

Vaig estar allà. És la cinquena vegada que els veig en directe i em va semblar, de lluny, el més sòlid dels seus concerts. Es fa fer realment curt!