4.11.12

Equilibristes

El cap de setmana passat vam anar a Mataró, al centre de creació d'arts escèniques Can Gassol, a veure Equilibristes, un deliciós espectacle per al públic adult. Amb humor i tendresa, ens explica una història d'amor i de pèrdua. Per fer-ho, es val d'un actor -Pep Farrés-, tres músics -els Amants de Lulú- i uns titelles elegantíssims.

"Aquest és, en certa manera, el punt de partida de l'espectacle: que tothom en algun moment pot caure i es pot tornar a aixecar; que en el punt on estiguem, no estem tocant de peus a terra sinó que estem en constant equilibri. Aquesta és la guspira que ens va portar a fer Equilibristes, veure que estàs penjant d'un fil, i que en qüestió de segons pots caure", afirmen Farrés Brothers en una entrevista al web del teatre de l'Aurora.

A Equilibristes, l'actor interactua amb els titelles i amb els músics, que no es limiten només a l'acompanyament musical. Tots plegats creen, més enllà d'una història, un ambient en què la màgia de les petites coses i les emocions hi troben un terreny adobat.

Aquesta producció de Farrés Brothers i cia, dirigida per Jordi Palet, es va estrenar l'octubre del 2011 al teatre de l'Aurora d'Igualada. Haurem d'estar ben atents a les pròximes representacions de l'obra: ens hem quedat amb moltes ganes de tornar-la a veure, i volem recomanar-la a tots els nostres amics i lectors!



1 comentari:

Anònim ha dit...

Caram! Moltes gràcies per la ressenya. És tot un afalac!
Felicitats també pel blog.

Jordi Palet
http://www.farresbrothers.com
http://centrifugant.wordpress.com
(Aprofito per presentar-te el meu, de blog, jeje)